Job Cohen (PvdA) doet een Godwin

Job Cohen vond hoogstwaarschijnlijk dat hij te weinig onderdeel uitmaakte van het nieuws, want met zijn laatste statement zorgt hij ervoor dat hij de komende tijd weer flink over de tong gaat bij de gemiddelde Nederlander. Wat blijkt: Job Cohen vindt dat de Marokannen van nu net zo worden buitengesloten als de joden in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. En met die opmerking bewijst hij dat hij heeft een absoluut gebrek aan kennis heeft omtrent de jodenvervolging (in Nederland) tijdens de Tweede Wereldoorlog.


Mijn mening is gelijk aan die van Matisyahu, een van de reacties onder het interview:

@Cohen:

Toon mij beschonken PVV’ers die joelend ruiten van islamitische slagerijen stukgooien.
Toon mij de moslimfamilies die met alles wat ze kunnen drasgen hals over de kop naar veiliger oorden vluchten.
Toon mij de jas met daarop vastgenaaid een patch die Halve Maan en Ster moet voorstellen.
Toon mij de schuilmoskee.
Toon mij de lok-moslim.

ELKE vergelijking tussen moslims die van ALLE kanten worden gefaciliteerd en beschermd en Joden in WOII, is een werkelijk walgelijke belediging voor het Joodse volk.

Daarop aanvullend het volgende:

  • Kunt u mij voorbeelden tonen van joden uit die periode die stelselmatig moslims wegpestten uit hun buurt door het ingooien van ruiten, het bekladden van muren en het bedreigen van gezinsleden?
  • Kunt u mij voorbeelden van statistieken uit die periode waaruit blijkt dat joodse jeugd meer dan twee keer vaker veroordeeld werd dan de autochtone jeugd?
  • Kunt u mij voorbeelden geven van joodse rabbi’s uit die periode die in de landelijke media te kennen gaven dat homosexuelen met het hoofd eerst van een hoog gebouw af gegooid dienden te worden?

Meneer Cohen, indachtig uw achtergrond, wat is daarop uw antwoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *