Radio

Woont in /dev/radio, praat in PHP

Tussen Juni 2006 en Juli 2013 heb ik als techneut bij twee verschillende radiostations gewerkt. Al snel bleek dat het ‘radiovirus’ inderdaad bestaat en ongeneeslijk is. Hoewel ik inmiddels niet meer fulltime in de media werk, ben ik nog steeds veel met radio bezig.

CITY FM Classic Rock
CITY FM Classic RockCITY FM Classic Rock is de online versie van het station dat tot 2009 te horen was op drie frequenties in de Randstad. Nadat het station was overgegaan naar Radio Decibel heb ik besloten om online verder gaan met het format ‘Classic Rock’ (AOR) en de naam CITY FM Classic Rock. Dit resulteerde in een online radiostation waarbij ik samen met een viertal oud-collega’s zorg dat meer dan 200.000 mensen per maand kunnen luisteren naar ‘de beste Classic Rock op het Internet‘.

Radio Decibel
Radio Decibel Decibel is een legale voorzetting van de legendarische piraat uit de jaren ’80. Met een nieuwe studio in Amsterdam Noord en veel enthousiast personeel werd begin 2009 afgetrapt. Inmiddels is Radio Decibel niet meer weg te denken uit de randstedelijke ether! Als freelancer doe ik onderhoud aan de studio, zendlijnen en uitzendstraat tijdens vakanties en ziekte van de vaste techneut en indien nodig, ad hoc werkzaamheden.

Radio Royaal
Radio RoyaalHet kleine zusje van Radio Decibel is sinds november 2013 horen op de 99.4FM in Den Haag en omstreken. Als freelance techneut voer ik, wanneer nodig, onderhoudswerkzaamheden uit aan de uitzendstraat, studio en zendlijnen van Radio Royaal. Ook ondersteun ik desgewenst de vaste techneut tijdens ad-hoc werkzaamheden en tijdens vakantie en ziekte.

Arrow Classic Rock
Arrow Classic RockDe meest bekende rockzender van Nederland is al jaren een begrip! Als freelance techneut voer ik, indien nodig, werkzaamheden uit aan de zendlijnen en uitzendstraat. Ook het vervangen van de vast techneut bij vakantie en ziekte behoort tot mijn taken.

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.